Čeněk Stýblo

Čeněk Stýblo je režisér herec střihač ideamaker marketér a kreativec. Již několik let se specializuje na tvorbu internetových videí.


Pin On Wimhof

Jusquau dernier moment les fans ne croyaient pas quil lavait vraiment nommé ainsi mais il semble que ses parents soient sérieux.

Čeněk Stýblo. Odkaz na video v komentáři. Již několik let se specializuje na tvorbu internetových videí. 05101981 39 let Olomouc Československo Photo from U Kulatého stolu 2019 TV pořad Přehled Biografie Zajímavosti Videa Galerie Diskuze Ocenění další.

Pro Streamcz spoluvytvářel sketchový pořad Desatero jenž si díky specifickému humoru získal tisíce fanoušků. Čeněk natáčení pranků a dalšího zábavného obsahu po devíti letech opustil a vykročil na cestu startupisty. Okamžitě se zamiloval do.

Na svém Instagramu se pochlubil fotografií syna kterého mu porodila partnerka Lenka. August 9 at 951 AM. 63 Čeněk Stýblo Přátelé tak už jsme zase zpět a tentokrát byl naším hostem náš dejvický spoluobčan Čeněk Stýblo kterého jistě znáte z dua ViralBrothers.

Podle českého kalendáře má svátek 19. Čeněk je mužské křestní jméno. Jelikož je však známý svými srandičkami pravděpodobně vše myslel pouze s nadsázkou.

Jiří Michna vystupující pod jménem Čeněk Stýblo se stal tatínkem. Uvedl že dítě pojmenovali Bitcoin Salvador Stýblo. Čeněk Stýblo známý z dvojice ViralBrothers se raduje partnerka Lenka mu totiž porodila syna a on se tak stal poprvé tatínkem.

Čeněk se nechal inspirovat při cestování po jihovýchodní Asii kde si poprvé dochutil salát medem s vylouhovanými chilli papričkami v jednom zapadlém bistru v tchajwanském městě Hualien. 616k Followers 545 Following 512 Posts - See Instagram photos and videos from Čeněk Stýblo ViralBrothers cenekstyblo. Společně se svou půvabnou partnerkou Lenkou Kučavíkovou jsou.

Momentálně se ve svých videích zaměřuje na. Pro Streamcz spoluvytvářel sketchový pořad Desatero jenž si díky specifickému humoru získal tisíce fanoušků. Jak sám uvedl pojmenoval ho Bitcoin Salvador Stýblo.

Přehled Biografie Zajímavosti Videa Galerie Diskuze Ocenění Galerie 3 Z filmu 3 další. Jde o českou podobu latinského jména Vincentus která se do češtiny dostala přes italské domácké Vincenzo čteno Vinčenc. Youtuber Čeněk Stýblo 39 který se proslavil zejména jako jeden z dvojice Viralbrothers se stal otcem.

Čeněk Stýblo patří ke špičce českého YouTube kde se s kolegou Erikem Meldikem proslavili jako ViralBrothers. Za to jméno vás bude syn nenávidět píší lidé. Další českou obdobou je Vincenc.

O jménu syna které mnozí kritizují Čeněk prozradil několik. Udělal jsem o tom video jaké to na mě má účinky. Letos založil hned dva projekty - prvním je firma vyrábějící pálivé omáčky Hot-Bee druhým investiční aplikace do nadějných talentů Ikiseq.

The latest tweets from CenekStyblo. Čeněk Stýblo je režisér herec střihač ideamaker marketér a kreativec. 2 roky jsem dělal Wim Hof dýchání a otužování každý den.

Alespoň tak hádají jeho. Čeněk Stýblo 39 ans connu du duo Viralbrothers sest vanté dêtre devenu le père dun fils que selon lui et sa partenaire Lenka Kučavíková ils ont nommé Bitcoin Salvador Stýblo. Dlouholetý člen dua ViralBrothers jejichž youtube kanál je stále nejodebíranější v Česku.

Od natáčení Debilních Keců uběhla už pěkná řádka let a tak nás zajímalo čím se teď vlastně Čeněk zabývá. Až do poslední chvíle fanoušci nevěřili že ho tak skutečně pojmenuje ovšem vypadá to že rodiče to myslí zcela vážně. 4 hours agoČeněk Stýblo 39 známý ze dvojice Viralbrothers se pochlubil že se stal otcem syna kterého dle jeho slov s partnerkou Lenkou Kučavíkovou pojmenovali Bitcoin Salvador Stýblo.

Pálivý med HOT BEE stvořili dva kamarádi Čeněk Stýblo ViralBrothers a Martin Kuchař. Čeněk Stýblo z Viralbrothers se stal otcem. Původní latinské jméno Vincentus pochází z.

Tvůrce virálních videí které na internetu během let nasbíraly několik miliard zhlédnutí.


10 Of The Greatest Car Pranks In Youtube History Ebay Ghost Jokes Pranks Funniest Pranks


Pin On Sounds Like Of Hoopla


Motoki Maxted Youtuber Social Influence Digital Marketing Channels How To Speak Spanish


Viralbrothers Youtube Wrestling Sumo Wrestling


Decide Hacerle Una Broma De Infidelidad Y Todo Sale Mal Prank On Girlfriend Phone Pranks Pranks


Viralbrothers Youtube Videos Partners